Unisa Schoenen Online

Unisa Schoenen Online

Geplaatst op 15/09/2014 door | 0 reacties

Tot 50% Unisa

_______________

Geldig

Bekijk Sale

Voordelig Unisa Schoenen Online kopen. De laatste ronde sale aanbiedingen vind u hier en de gegeven kortingen kunnen oplopen tot een dikke 50% op de originele prijzen. De verkoop van de dames schoenen gaat snel dus wees niet te laat en profiteer nu van uw tijdelijke voordeel op schoenen.

Enkele voorbeelden in de sale, let op de modellen kunnen al uitverkocht zijn,

Donkerblauw suède enkellaars van het merk Unisa. Dit model heeft een aangezette hak van 8,5 centimeter hoog en een plateau van 2 centimeter. De rits aan de binnenzijde zorgt voor een makkelijke instap. De zool is van rubber en heeft een duidelijk profiel voor een stevige grip. De schacht is gedecoreerd met twee riempjes met gespen.

Donkerblauwe suède pump van het merk Unisa. De pump heeft een aangezette hak van 7 centimeter hoog en een stikselnaad over de neus lopen. De zool is van rubber en zorgt voor een stevige grip.

Antracietkleurige suède enkellaars van het merk Unisa. Dit model met aangezette hak van 8,5 centimeter hoog heeft een tevens plateau van 2 centimeter hoog. De zool is van rubber voor een stevige grip. Twee riempjes met gespen sieren de schacht. De rits aan de binnenzijde zorgt voor een makkelijke instap.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *