Online sale Vans sneakers

Online sale Vans sneakers

Geplaatst op 30/03/2014 door | 0 reacties

40% sale

_______________

Geldig

Bekijk Sale

Tot een heftige 40% sale korting op heel, heel veel Vans schoenen, sneakers en boots voor zowel dames, heren als kinderen. Koop nu extra voordelig online tijdens de grote opruiming en kies uit super modellen voor weinig geld. Frontrunner is een echte specialist als het aankomt op trendy foorwear en u kunt dus kiezen uit tal van modellen en kleuren voor sale prijzen..waar wacht u nog op?

Deze toffe Vans Era 59 Liberty sneakers zijn uitgevoerd in een opvallende verfspot print met een roodachtig gekleurde hak en tong. De Vans Era 59 sneakers zijn al jaren een populair model, ooit uitgevonden om extra te ondersteunen tijdens het skaten. De sneakers hebben ook nog steeds de originele waffle sole, en zijn ook erg fashionable.
Deze toffe Vans Era Van Doren sneakers zijn uitgevoerd in een opvallende spacy print in felle kleuren waaronder blauw, paars en roze. De Vans sneakers van de Van Doren collectie zijn een terugkomende collectie gemaakt in ode aan de overleden oprichter James van Doren. Ook deze Vans Era sneakers zijn uitgevoerd met de originele waffle sole.
Deze toffe Vans Authentic Lo Pro sneakers zijn uitgevoerd in een all-black versie met een leopard print erin verwerkt. De Authentic Lo Pro sneakers zijn wat lager dan de normale authentic sneakers, maar hebben ook de welbekende waffle sole van Vans die zorgt voor extra grip op een skateboard. Verder zijn het natuurlijk ook zeer fashionable sneakers.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *